Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със семеринг на коляновия вал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със семеринг на коляновия вал

Имам странен проблем... Изхвърля ми семеринга на коляновия вал. Смених го и направи същото Не изхвъля пръчката на маслото, следователна не прави налягане (или поне така си мисля). Някой ако е имал подобен проблем или има идеи да каже - ще съм благодарен на всякаква помощ!
    Alfa Romeo 145, 1.8 TS

Такъв проблем не съм имал, и по-добре. Но имаше една тема в 155-раздела мисля, та там се споменава като причина осево изместване на коляновия вал.

И все пак каква е колата
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Колата е 145 1.8 TS `98

За това не се бях сетил... А според теб възможно ли е за 10 минути работа, след като смених семеринга, да го изхвърли?
      Alfa Romeo 145, 1.8 TS

Comment

Честно казано не съм спец, изчакай темата да се види от повече хора. Може някой да каже нещо по-конкретно, или да е имал подобен проблем.

Другият ми съвет е да я пуснеш и в общия технически раздел - там ще я видят и хора които не влизат тук.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Много благодаря за съветите!
          Alfa Romeo 145, 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Bisskata Покажи съобщение
            Имам странен проблем... Изхвърля ми семеринга на коляновия вал. Смених го и направи същото Не изхвъля пръчката на маслото, следователна не прави налягане (или поне така си мисля). Някой ако е имал подобен проблем или има идеи да каже - ще съм благодарен на всякаква помощ!
            Развий капачката за наливане на масло сложи си ръката отгоре като гледаш да уплътниш но без да натискаш със сила и подай газ ако газовете избутат ръката ти нагоре значи е високо налягането в картера. обикновено високото налягане в картера е свързано със сълзене през всички възможни гарнитури. Ако е така тярбва да се изчисти капака на клапаните и маркучите за вентилация. А ако не е от там лошо, а сигурен ли си че новата семеринга е влизала плътно по външния размер.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

За жалост няма нито аксиално изместване, нито налягане в картера... И семеринга изглежда нормално...
              Last edited by Bisskata; d.m.y г., 22:49.
              Alfa Romeo 145, 1.8 TS

Comment

Ами може да е хлабава в леглото и стегната във вала.Ако няма осово изместване и налягане в картера,само това остава
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

може и да е фалшификат.
                  точка

Comment

.
                    Last edited by и.петров; d.m.y г., 21:47.

Comment

Working...
                    X